2009-04-29

Knock-Out-fylla

I fredags då flytten genomfördes så hade vi en firma som hjälpte oss med flyttningen av alla packlådor och möbler. Stora starka karlar som utan tvekan är proffs på det de gör. De tog alla möbler utan att så mycket som grimasera åt eländet. Strax efter lunchtid så började de, likt en marathonlöpare under sista milen, se lite ansträngda ut. En kille i gänget försökte sig på lite pepptalk till arbetskamraterna:

Flyttkille 1: Kom igen nu grabbar så tar vi i och slutför det här!
Flyttkille 2 och 3 suckar och tar några nya lådor under armarna
Flyttkille 1: Tänk på att det är fredag! Och löning!
Killarna skiner upp.
Flyttkille 2: Fan vad skönt! Helg och löning.
Flyttkille 3: Jag ska bara hem och ta en redig Knock-Out-fylla på det här.

Ungefär där tog väl min likhet med grabbarna grus slut (om vi bortser från min lätta flugvikt och deras... mera bastanta kroppsbyggnad). En fredag gör ju nästan alla glada och är det dessutom löning så blir det ju mer pepp. Men att krydda det hela med en Knock-Out-fylla, det gör jag definitivt inte. Åt andra sidan spenderar jag inte dagarna i ända med att kånka möbler och flyttlådor.

My body, my temple.

2 kommentarer:

laser sa...

Äh kom igen nu Patrik. Det finns ju inget bättre än en redig karatefylla med tillhörande vomering på tunnelbanan efter att ha fyllekäkat ett skrovmål på ett glammigt gatukök. Dan efter blir dessutom redigt produktiv när man tvingas tillbringa de första fem timmarna i vaket tillstånd med huvudet i toastolen. Ska du med ut imorron eller? Det är ju vaaaaalborg!

Eller inte.

Patrik Engström sa...

Laser:

Om jag någonsin ska helga min kropp med en karatefylla så ska jag ha den tillsammans med mr. Miyagi i min omeddelbara närhet.

Valborg idag ja. Spenderas i bastun på landet!