2009-04-14

Tebaks i Sverige

Checkade in på jobbet idag 06:49 och fann till min förvåning att två kollegor redan var på plats. Vad gör folk på morgonen egentligen? Varför sover de inte? Min egen arla instämpling kan jag försvara med att färjan lade till i hamnen 06:15 och sedan var det bara att bila direkt ut i Stockholmsland.

Läste lite förstrött om att AIK äntligen fått en bra inledning på Allsvenskan med två raka segrar (igår mot fjolårsvinnaren Kalmar). Känns skönt även om det finns gott om tid att sabba det hela. Studerade även resultattiderna från gårdagens Påsksmäll som Enhörna anordnade. Jag gillar verkligen det loppet och det var minst sagt lite surt att inte kunna försvara mina andra platser från 2007 och 2008. Tiderna var genomgående goda på flera håll vilket till stor del kan förklaras av det härliga vårvädret löparna fick springa i. Saxat från marathon.se:
Den 33:e upplagan av Påsksmällen genomfördes i skönt vårväder. Det var upp mot 20 grader i solen och de flesta valde att springa i shorts och linne. 212 deltagare innebär att Påsksmällen är ytterligare ett lopp som ökar deltagarantalet detta år.

Det var minsann lite andra förutsättningar än under 2007 och 2008 då det var midvinter under loppen. Minusgrader, snö, is och vurpor är det jag främst kommer ihåg från slagfälten men trots detta mycket trevliga lopp och bra arrangemang. Tyvärr blev sluttiderna ganska påverkade av det skrala vädret.

Idag efter arbetsdagen kommer Swyzak ner till Stockholm och tillsammans ska vi och några andra klubbkamrater intervalla och reka TSM-banan vid Tanto. Återkommer med rapport därifrån.

6 kommentarer:

floppis sa...

Yo det var ett tag sedan jag kikade in här på bloggen men du verkar ju going strong som aldrig förr! Bra det. I desperat jakt på plåster på ben-såren (innerben-såren, såren i skenben-såren) vågade jag mig så äntligen in på polisens skjutbanor igår. Hallelulja heureka holy mother, sågspån is the shit! Mötte ingen halv japan, men en hel polis. Har du några fler pass inplanerade i sågspånen i vår så får du hojta till :)

Dunceor sa...

Jag brukar vara på jobb 6:50 någon dag i veckan och då har jag ungefär en timme dörr till dörr också. Men det är himla skönt att vara inne så tidigt så man kan gå tidigt och det är lugn och ro på kontoret.

Välkommen hem annars :=)

Märtha Louise sa...

Det är ju helt galet tidigt på morgonen!

För övrigt gjorde väl AIK rätt bra ifrån sig innan sommaruppehållet förra året... fast efteråt gick det ju .. mindre bra. :)

Patrik Engström sa...

Floppis:

Yo back at ya! Kul att du hittat till Polisspåret. Där är det mäkta najs. Sågspånsspår växer inte på trän nu förtiden men det är ju mycket behagligt att springa på. Fler pass är inplanerade där inom den närmsta framtiden för att jaga lite höjdmeter. Kanske ses vi där då?

Patrik Engström sa...

Dunecor:

En timme dörr till dörr och du är på plats redna 06:50!? Wow, jag vågar inte ens tänka på när du kliver upp ur sängen då. Jag har 'bara' 15 min bilfärd till jobbet. Men du har rätt. Tidigt på morgonen får man jobba i lugn och ro. Riktigt skönt faktiskt.

Patrik Engström sa...

Louise:

jo jag håller med dig. Det är nedrans tidigt på morgonen. Men vad gör man inte för att få löpningen, jobb och familj att gå ihop?

AIK... Låt oss hoppas de sköter sig hela säsongen i år.