2009-04-30

Valborg

Slitigt på jobbet. Sista dagen innan kodstop och release och det jobbas för fullt. Förutom det lite hektiskt tempot på jobbet så har veckan präglats av en sliten post-TSM-känsla som inte direkt blivit bättre av att jag suttit och häckat framför datorskärmen hemma på kvällarna för att få till den satans deklarationen. Maken till tristare göromål finns banne mig inte.

Igår körde jag mitt första fartpass sedan TSM. I samråd med Coach Lamas kom vi fram till att ta en liten lightstart med intervallandet. Värmde upp i 20 minuter i 4-fart och gjorde sedan en progressiv fartökning under lite drygt 11km från 3:40 ner mot 3:20. Ganska bra löpkänsla trots mitt slitna allmäntillstånd. Det viktigaste var dock att få sätta lite sprätt på benen samt känna efter hur de svarade på högre farter.

Idag är det som bekant valborgsmässoafton och om allt vill sig väl så drar familjen till landet i Sala för lite återhämtning med bastu och grillning. Det ska bli mäkta skönt!