2009-04-03

Våren är här!

Jag tar ut segern lite i förskott men är väl medveten om att vädergudarna kan besluta sig för att pissa mej i fejset. Men det är vår nu. Jag är säker. På dagens intervallpass i Ursvik behövde jag inte ens ha mössa på mig och under uppvärmningsjoggen från jobbet så kunde jag glatt konstatera att allt grus på mestadelen av asfalten faktiskt var uppsopad. Pepp!

Idag hade jag tyvärr på tok på lite sömn i kroppen. Under gårdagens företagsmöte så sög jag i mig en espresso klockan 22:23 vilket med facit i hand var ett mycket dåligt beslut. Runt 03:12 förbannade jag fortfarande mitt dåliga omdöme. Well, vädret var hur som helst mäkta najs och det var bara att försöka skina i kapp med det. Styrde kosan mot Ursviks terrängspår och Lamas hade skissat upp 2x5km i full fart med 'pausjogg' i 2:5an på 10-flat. Då kuperingen är rätt stygg på 2.5an så får man trots allt stå på lite för att snitta 4:00 på de kilometerna.

Idag är annars det stora peppet den nya hårdvaran som släpps. I gammal hederlig Nintendo stil så släpper de en andra (!) uppgraderad DS kallad DSi. Jag är självfallet på och kommer i sanna fan-boy-anda stå och hänga med småkidzen i spelbutikerna för att lägga vantarna på den nya bärbara konsolen.

3 kommentarer:

Dunceor sa...

Jag är fan sugen på nya DSi också. Den ser riktigt fräsig ut!

För övrigt skissar jag på en Japan-resa, två veckor i höst ser det ut att bli faktiskt. Då ska det shoppas lättviktsskor!

Patrik Engström sa...

Dunecor:

Well, what can I say? Nya DSi bjuder inte på några direkt revolutionerande förbättringar men det som jag gillar mest är de större skärmarna. Kamerorna vettesjutton om man kommer använda särskilt mycket men nya Internet-butiken kändes helt ok! Hur som helst så rullar GTA Cinatown Wars strålande och det är viktigast! :)

Patrik Engström sa...

Dunecor:

Och du, ny Japan-resa? SOm du förstår är jag mäkta avis. Det enda som får mig att uthärda är att jag ska dit på en konfresa under oktober i år. Frågan är bara hur mycket tid det kommer finnas över till skoletande. Men något kamera- och skoinköp måste man ju försöka pressa in. Utöver det självklara valet Asics så får jag även passa på att tipsa om Mizuno som (åtominstone förra gången jag var där) hade ett ruggigt stort utbud av (lätta)modeller!