2009-06-10

Bara regn hos mig

Grått, kallt och spöregn utanför fönstret. Känner ni igen det? Det stavas: sommar 2009. Hittills har sommaren uppvisat tragiskt dåligt väder (förutom på SM) och ingen direkt bättring finns i sikte.

Dagen har annars bjudit på lite omplåstring av Naprapat-Helenas ställföreträdare. Hon var lite, låt oss säga, mildare i nyporna än Helena. Så vissa begränsade partier av behandlingen upplevdes faktiskt som rent behagliga. Vet inte om detta är bra eller dåligt men det faktum att jag inte skrek en enda gång av smärta stärker åtminstone min självbild för liten stund.

Idag efter jobbet väntar 15 km distanslöpning tillsammans med SwissAlpine-Buuden, ni vet den nykorade silvermedaljören i SM från Stockholm Marathon. Ska bli mäkta kul att få springa och snacka lite med honom. Efter passet bjussas det självfallet på varma kolhydrater. Undras om han kommer äta oss ur huset med tanke på hur många mil han pressar.

Och på radion rullar Orups 'Regn hos mig'.
Som om vi inte redan visst det.

3 kommentarer:

Gustav sa...

Tufft att distanslöpa med SM-medaljör i marathon. Lagar ni annorlunda mat när han kommer på besök?? :-D

Patrik Engström sa...

Gustav:

Ha, jo den gamle Buuden är alltid mäktigt sällis. Har man en miljagare på besök fungerar det alltid att erbjuda varma kolhydrater. Safe bet!

Unknown sa...

20170825 leilei3915
mulberry handbags
adidas yeezy shoes
pandora outlet
mlb jerseys
valentino outlet store
ray ban sunglasses
ugg outlet
polo ralph lauren
oakley sunglasses
coach factory outlet