2009-06-05

Guitar Hero Metallica

Tja, som sig bör(!) nu för tiden spöregnar det utanför fönstret och kvicksilvret på termometern tror jag inte kommer upp mer än vad som är sig brukligt under kalla och ruggiga höstdagar. Är verkligen sommaren redan slut?

Gårdagen bjöd i alla fall ett riktigt härligt löppass tillsammans med Unicorn-Linus och vi jobbade oss runt lite i Polisspåret och Silverdal. För första gången sedan jag började rulla igång benen lite lätt efter bäckenet-haveriet så kändes det riktigt bra. Kunde rullat på i någon timme till eller så om nu inte antalet kilometer är kraftigt begränsat från högre ort. Skynda långsamt. Lätt i teorin men oerhört svårt i praktiken. What else is new?

Annars spenderades en längre tid under kvällen vilt pillandes med nya Andriod-mobilen HTC Magic. Mobilen är nu helt Rootad och ominstallerad från grunden så att all brandning mm är ett minne blott. Att ha sin gmail, google-kalender och kontaktlista hela tiden synkad med webbkontot är genialt. Hittills är telefonen en liten trevlig bekantskap som säkerligen kommer hålla mig sysselsatt ett tag framöver. Åtminstone till nya iPhone kommer. Då blir det till att införskaffa en sådan.

Någon timme hann jag även slita mig från mobilen och ploga lite framför tv:n med nya Guitar Hero Metallica. Grymt spel med härlig retrokänsla från mina ungdomsglansdagar då Alice in Chains, Nirvana, Pearl Jam och Metallica strömmade ut ur mina stereohögtalare på högsta volym (till min mor och fars desperata protester).

Och så vore det ju precis hur skönt som helst om Söderling kunde ordna en final i Öppna Franska så känns det som om helgen är räddad.