2009-06-26

Överlistad

Zzzz.

Då Venla eller Elias vaknar under natten har jag och Mamma Marika så långt vi orkat bäddat ner dem i deras egna sängar istället för att plocka upp dem hos oss. Igår natt vaknade jag av att jag hörde dörren öppnas och att Venla tyst tassade in i sovrummet med tilltufsat hår, kudden och snutte-sköldpaddan under armen. I det svaga ljuset från fönstret var hon så söt att det nästan sved i ögonen. Hur som helst så traskade jag tillbaka med henne till hennes säng och stoppade om henne så att hon lugnt somnade om. Sedan kröp jag tillbaka ner i min säng för ytterligare lite livsnödvändig sömn.

Tydligen hade Venla vaknat igen senare under natten då hon morgonen därpå inte gick att finna i sin egen säng då det var dags att kliva upp. Venla hade nog dragit slutsatsen att det helt enkelt inte var värt att försöka gosa ner sig hos mamma och pappa då hon konsekvent får respass tillbaka till sin egen säng. Istället hade hon smugit vidare in till Elias rum och borrat ner sig bredvid sin djupt sovande storebror. Uppenbarligen var Venla helnöjd över detta beslut. Ögonen lyste av triumf på morgonkvisten. Elias däremot hade sovit som en stock och inte märkt att lillasyrran hade legat och snusat bredvid honom.

Strax är det hemfärd från jobbet. Sedan ska det slängas ihop lite käk innan det är avresa mot Trosa och deras härliga stadslopp. Så smått börjar kropp och skalle att gå in i tävlingsmode. Det är inte snyggt men det brukar fungera.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Ser fram emot en fyllig rapport från TSL. Grattis till en fin insats och inte var väl tiden så pjåkig heller med tanke på bäckenet? Hur känns det så här efteråt?

Tröskelkungen sa...

Grattis til bra lopp i Trosa. Alla som borde vara bakom höll du bakom dig.

Patrik Engström sa...

Anonym:
Rapporten e postad! Tack för pepp och jag måste erkänna att det gick överraskande lätt. Tror det finns en hel del till att plocka ut med lite mer löpträning framöver. Bäckenet ömmade lite under tävlingen men inget efteråt.

Patrik Engström sa...

Tröskelkungen:
Tack för gratz! Alla som jag borde hålla bakom mig? Hehe, well det räcker med att man har en kass dag så drar man kortaste strået i en klungspurt. :)

Men det var väldigt stimulerande att jag trots min skadeperiod kunde hålla jämna steg med konkurrenterna.

tayarelwady sa...

الناموس :

حشرة الناموس واحدة من الحشرات التي تنتشر بكثرة في المنازل و بالاخص في المناطق القريبة من المناطق الزراعية و تبدأ هذه الحشرة في الظهور مع بداية فصل الربيع و يزداد انتشارها و تكاثرها في فصل الصيف و هي من الحشرات التي تتغذى على دمالانسان و الحيوان مما يسبب في العديد من الامراض للانسان منها الحساسية الجلدية و نزيف الانف و احمرار الجلد و غيرها من الامراض الوبائية .
شركة مكافحة حشرات
شركة مكافحة حشرات بالاحساء
شركة مكافحة النمل الابيض بالاحساء
شركة رش مبيدات بالاحساء

Anonym sa...

nice