2009-06-18

Midsommar stundar

Sista minuterna på jobbet innan hemresa, intervaller i Ursvik och sedan avfärd mot sommarstugan i Sala. Det drar ihop sig för midsommar och som sig bör ska den tillbringas ute på landet. Tyvärr fortsätter sommarvädret att pissa oss i fejset. Kylig temperatur, blåst och regn och rusk som lurar runt hörnet.

Nåväl, det blir till att grilla lite korv i öppna spisen och spendera så mycket tid som möjligt i bastun. Utöver detta ska det även hinna plogas lite mil också. Jag har vågat mig på på löpning fyra dagar på raken vilka även innehöll två intervallpass. Lite initialt orolig över att bäckenet skulle grina illa av detta men det verkar som om det sög upp träningen och visade nåd. För att visa lite välvilja hedrade jag bäckenet igår med lite lugn rehabcykling med hopp om att ben och kropp ska vara pigga och med på noterna under dagens intervallpass. Planen för detta är fartlek i terrängen enligt: 4'-6'-8'-6'-4' med 2' pausjogg mellan intervallerna. Idag känns allt bra och sakta men säkert skakar jag liv i ben och lungor. Kanske kan det bli fason på den här säsongen trots allt?

Hoppas, hoppas, hoppas...

3 kommentarer:

Dunceor sa...

Skönt att du är på g. Jag som inte ens är skadad försöker undvika fyra dagar i rad men vi ligger också på lite olika nivå =)

Trevlig midsommar!

Patrik Engström sa...

Dunceor:

Jo det känns helt underbart att kunna springa igen. Än är jag nog inte helt ute ur skogen igen. Jag är mycket vaksam på om bäckenet skulle börja smärta men jag är dock försiktigt optimistisk.

Får man bara vara hel så ska nog löpning fyra dagar i rad vara ett minne blott. Då blir ju ambitionen ett till två pass om dagen! :)

QQQQQQQQQ sa...

vans outlet
jordan shoes
crazy explosive
nike epic react
jordan 11
nike air presto
yeezy boost 350
nike free
jordan shoes
nike dunks