2009-06-19

Midsommarpost

Well, anlände igår kväll till sommarstugan i Sala och idag har det hunnits med en hel del saker. Först ut var det rastning av barn i Salas stora och generösa lekplats. Då det mestadels regnade så fick vi hela lekparken för oss själva. Sedan var det matinköp och därefter lite relax under eftermiddagen innan jag stack ut på lite lätt distanslöpning utmed Silvköparen och Långforsen.

Löpflytet börjar så sakta infinna sig i takt med att jag kan jaga fler kilometer ute i terrängen. Idag klockades 15 km in på 60 minuter och några sekunder utan direkt ansträngning och med en låg och fin puls. Sånt ger lite glädjande besked och ett uns av hopp tänds i mitt löphjärta om att jag kanske håller på att traggla mig ur bäckenbens-helvetet.

Senare under eftermiddagen så skingrades sakta men säkert regnet och molnen och det blev totalt vindstilla och solen vågade faktiskt titta fram. Lite midsommarkänsla infann sig helt plötsligt och detta firades med vedeldad bastu med sjöutsikt. Beats everything!

Under kvällen var det traditionell grillning på menyn och jag skojade faktiskt till det med ett glas rödtjut. Fan, ere midsommar så ere.