2009-07-06

Kakeljakt

Fightingfejs!

En lugn och sansad helg har passerat. Efter en del tävlingar och utflykter till landet så spenderades denna helg i hemmets lugna vrå. Barnen deporterades till farmor och farfar natten mellan fredag och lördag vilket innebar att jag och Mamma Marika hann med ett biobesök på fredagskvällen följt av en välbehövlig sovmorgon.

Under lördagen jagade vi lite kakel till badrummen i det hus som Skanska just nu håller på att snickra ihop. Inte så lätt som man hade trott att välja något som man är bekväm med. Vi får nog sova ett tag till på saken innan vi slår till.

Vad gäller träningen så har jag skurit ner på kvalitetsträningen ett par dagar till följd av vadbristningen under Roslagsnatta. Bristningen var dock av det mindre slaget samt att jag nu börjar bli ganska rutinerad med rehaben. Lite lätt distans som under slutet av helgen kryddades på med lite mer fart. Under dagens distanspass genom Ulriksdal och Ursvik så kunde jag återigen lägga kilometertiderna på mellan 3:45-3.55 utan att det slet på pumpen eller ömmade i vaden. Ett bra besked vilket gör att jag siktar på lite intervallande imorn med fokus på kommande SM 10000m.

Inga kommentarer: