2009-07-30

Shopping

Vaknade upp i lugnan ro i morse då barnen under gårdagen deporterades till farmor och farfar. Efter en stärkande frukost så stack jag ut på ett kortare distanspass för att skaka loss lite. Sista passet innan SM och tankarna fladdrade fritt under passet. Hur är formen, vilka konkurrenter kommer till start, hur kommer vädret att vara under tävlingen? Valde att försöka dämpa dessa tankar ytterligare en dag. Det är ju trots allt två dagar kvar innan skarptläge nere i Malmö.

Lite senare på eftermiddagen då barnen kommit hem begav vi oss in till Silja Line-terminalen där Mamma Marika och barnen fortsatte vidare till mormor och morfar i Finland. Jag själv stannar kvar i Sverige tills SM är över och ansluter till dem på söndag via Malmö, Kastrup och sedan Helsinki.

Jag passade på att knalla runt lite i stan och shoppa lite kläder. Jag har alltid varit en sucker för funktionskläder så att gå in i en North Face-butik med 35% på hela sortimentet innebar nästan med 100% sannolikhet att jag skulle gå ut därifrån med något nytt plagg. Så blev det även denna gång då jag hittade en snygg svart skaljacka. Plånboken kanske inte var lika glad men liksom tankarna på SM så valde jag att förtränga detta också ytterligare en dag.
Bäst så.

4 kommentarer:

Dunceor sa...

Finns helt klart en massa trevligt från North Face, priset är därefter också.

Så SM är i Malmö, nästan så man skulle försöka ta sig ner och titta (om jag inte måste jobba). Vore roligt att se svenska eliten =)

Snorkkis sa...

Spännande med SM... inte långt kvar nu. Av någon anledning är det bra för hjärnan att koncentrera på nåt annat dagarna innan tror jag, så shoppingen satt säkert bra :)

Lycka till i Malmö!

Patrik Engström sa...

Dunceor:

Jepp, Nort Face bjuder på en del godbitar. Bara att hålla i plånkan när man går in dit! :)

Patrik Engström sa...

Snorkfröken S:
Jo att shoppa lite får en att inte tänka så mycket på andra saker som tex ett SM. Svårt det där med nervositet och anspänning. Tack för pepp!