2009-07-21

Spargris

En lugn dag i hemmet och vad gäller träningen. Under förmiddagen tog vi barnen till en lekplats där de fick springa av sig lite innan det var dags för lunch. Då Venla och Paavo tog en tupplur strax efteråt så tömde jag och Elias hans spargris som farmor förtjänstfullt under några år sakta men säkert investerat pengar i.

Därefter åkte vi in till Kista galleria där Elias fick omsätta sina pengar till ett nytt Lego Star Wars skepp. Elias mycket nöjd och inser förhoppningsvis fördelen med att spara lite pengar.

Vad gäller träningen så lägger jag in en välbehövlig vilodag idag. Under de två dagarna vi var i Kolmården hann jag med två kortare distanspass som dock löptes på ganska lätta ben i hyfsat tempo. Imorgon har det lite hastigt och lustigt öppnat sig en möjlighet till tävling. Enhörna anordnar en resultattävling i Södertälje på 5000m. Jag har inga direkta förhoppningar om att göra en bra tid men ner mot låga 15:00 ska det nog gå att krama ur kroppen trots den senaste tidens hårda träning. Det verkar som om Unicorn-Linus och Iron-Micke kommer ner och tillsammans hoppas jag att vi kan dela på farthållandet. Det ryktas även om att Björn Borg, aka Per Sjögren kommer till start. Han har sett ruskigt stark ut på kortare distanser på bana denna sommar och kommer nog få göra ett solorace ner mot 14:30. Hur som helst så är jag mest ute efter att få lite banvana. Att komma till start på SM utan en enda bantävling är inte optimalt. Jag byter således ut ett intervallpass mot tävlingen istället. Det ska bli intressant att hur skalle och ben fungerar på bana denna säsong.

2 kommentarer:

Per sa...

Kul att du kommer, tror säkert vi kan köra ihop.

Patrik Engström sa...

Per:

Haha, nja inte med tanke på min nuvarande form och din nuvarande form! :)

Bra solo-plogat igår. Med rätt motstånd och lite mindre gör du sub 14:20 nästa gång.