2009-07-02

Tävlingsdags igen

Idag är det dags för den andra tävlingen sedan comebacken efter bäckenbensskadan. Strax efter middag kommer familjen packa in sig i bilen för att bege sig till Norrtälje och deras Roslagsnatta. En mycket trevlig tävling i mindre format som påminner lite om Trosa stadslopp. Sträckan är fem kilometer vilket egentligen inte passar den begränsade träning jag genomfört sedan kroppen blev hel men det är inte mycket att tjafsa om. Bara kul att få dra på sig tävlingslinnet och känna adrenalinkicken strax innan start.

Jag sprang loppet för första gången i fjol och råkade då vinna tävlingen. I år ser främsta konkurrenterna ut att vara Iron-Micke, Swahnen och Fjärilsmannen. Men sedan kan det natrurligtvis komma någon drake och efteranmäla sig.

4 kommentarer:

Lena sa...

Lycka till! Det är ju en ynnest att bara få tävla. Kan man vinna också... som sagt, lycka till! Och visst är löpartävlingar gymma familjeaktiviteter (finns oftast en lekplats i anslutning till start eller målplats, servering osv). Löpartävling som familjeaktivitet rockar!

Patrik Engström sa...

Lena:
Tack för pepp! Precis som du säger är det nedrans skönt att kunna sätta igång benen för lite träning kryddat med tävling lite då och då. Nu gick det riktigt bra på tävlingen tävlingen även om jag sprängde vaden en aning på upploppet. Men inget att hänga läpp för. Barnen fick osså leka under uppvärmningen i en lekpark precis bredvid loppet. Lite som en win-win-situation!

chenlina sa...

chenlina20170426
ralph lauren outlet
salvatore ferragamo
louis vuitton outlet
giuseppe zanotti shoes
michael kors handbags
abercrombie and fitch
michael kors canada
hermes belt
louis vuitton uk
celine handbags

Unknown sa...

cheap nfl jerseys wholesale
ferragamo outlet
burberry sale
ralph lauren shirts
nike sb stefan janoski
michael kors outlet online
polo ralph lauren shirts
fitflops shoes
kate spade sale
vibram fivefingers hurt
2017.5.26chenlixiang