2009-08-21

Fredag!

En lugn fredag på kontoret är snart till ända. Skönt med fredag. Skönt med helg. Barnen är hemma hos farmor och farfar så det blir lite extra lugnt under kvällen. Tänker ta det så piano som möjligt och på sin höjd krubba lite pasta, se på friidrotts-VM och spela tv-spel.

Imorgon är det tävlingsdags igen och platsen för detta är Södertälje och Telge stadslopp. Detta ser ut att bli det enda 'nya' loppet jag springer under året så det ska bli lite extra kul och inspirerande. Enhörna står som arrangör vilket borgar för en bra tävling med gediget arrangemang. Formen har de senaste passen/tävlingarna indikerat att den är lite på uppgående så jag är försiktigt optimistisk även om jag främst ser morgondagens tävling som ett bra genrep till Långlöparnas kväll 10000m nästa tisdag.

Nu helg och allt vad det innebär.

14 kommentarer:

Anonym sa...

Grymt sött det låter att en tvåbarnspappa lirkar TV-spel. Vad säger frugan om det? Slaktkniven skulle åka hem om det händer hemma...

Snorkkis sa...

Lycka till i morgon! Och långlöparnas kväll tänkte jag komma och kika på :)

Anonym sa...

Förra året var starten i Telge en kalkon, där dels ingen visste var startlinjen var, bilar körde på startvägen ända till minuterna före start, och inga som helst startgruppsindelningar... Toaletterna hade inget lyse. Men annars var det bra.

Gustav sa...

Hah! 15:12 är ju ingen dålig tid, och dessutom en tredje plats! Bra jobbat Patrik, du fortsätter att inspirera!
Att komma trea bakom Lasse och Sjökan är ju inget att skämmas för så att säga.

Patrik Engström sa...

Anonym:
TV-spel är en grym underhållning. När man inte sliter tartan eller byter blöjor så är det fantastiskt skönt att koppla av med lite tv-spel eller film. Och eftersom jag är halv-japan så har jag självklart alla konsoler (bärbara som stationära) i vardagsrummet under tv:n.

Patrik Engström sa...

Snorkfröken:
Ojoj, nu stiger pulsen. Kommer du och tittar måste jag ju se till att springa bra idag. Du ska inte tävla själv då? Magiskt tillfälle att få springa 25 varv på Stadion.

Patrik Engström sa...

Anonym:
Ok, i år hade ed fixat till så att starten var ordnad med olika startfållor så det tyckte jag var bra. Vad gäller toaletterna så vet jag inte då jag inte behövde uppsöka någon. Sprang du loppet i år? Tyckte du det var bättre?

Patrik Engström sa...

Gustav:
Tack, jo jag tycker loppet gick riktigt bra och fick ytterligare ett litet kvitto på att formen sakta men säkert är på väg. Jag sprang negativt (andra hälften snabbare än första) och tappade inte så mycket tid under andra hälften mot Sjökan och Lasse. Banan var flack och snabb dock med ett ordentligt motlut strax efter tre km.

ALA sa...

(Anonym var jag) Jo, jag var med i Telge i år och i år hade de ju en genomtänkt start, klart bättre.

Patrik Engström sa...

ALA:
Aha, du är mr.Anonym. Skriv att det är du, jag har koll på dig och dina GPS-mätningar! När jag disktuerar en banlängd med Coachen så refererar vi ofta tillbaka på dina mätningar! :)

Kul att de hade fixat till det som inte funkade 100% förra året. Det tyder ju på att arrangören tar åt sig kritiken och gör sitt bästa för att förbättra dessa detaljer. Sådant uppskattas!

ALA sa...

Jo, men lätt att klicka på fel radioknapp där nere i hastigheten. I tisdags kontrollmätte jag förresten nån stadionanläggning i Stan. Jag tror den var alldeles för lång!

ALA sa...

Ah... och jag rår inte för ALLA anonym-inlägg! Bara det om Telgestarten.

Patrik Engström sa...

ALA:

Ok, då vet jag! Jag tror nog osså den där Stadionanläggningen är för lång. Exakt två varv.

Unknown sa...

www1027

nike huarache
clarks shoes
christian louboutin outlet
dsquared2
pandora outlet
christian louboutin outlet
canada goose jackets
nba jerseys
coach outlet
jordan shoes