2009-08-28

Nästa stopp Töreboda

Jag konstaterar glatt att det är fredag idag och lite skön ledighet att se fram emot. Strax ska jag trycka i mig några bitar sushi och kort därefter sticka ut på ett lättare distanspass. Därefter är det stress och jäkt. Barnen ska hämtas från dagis och sedan är det raskt vidare till Centralen där vi ska tuffa ner vidare mot Töreboda via X2000. Under kvällen är det nämligen dags för den årliga kräftskiva som Marikas chef anordnar för sina anställda och deras respektive.

Det hela blir säkert mycket gott och trevligt och Töreboda medger dessutom mycket fina löpmarker att jaga kilometer i. Det är nästan lika vackert att springa där som det är flackt.

Under helgen är det dessutom Finnkampen som man inte får missa. Det ska bli mycket intressant att följa både damerna och herrarna i år. Damerna har ju de senaste åren nästan haft promenadsegrar då några av våra fixstjärnor tagit fullpott. I år har ju några av dem slutat eller är skadade så det kanske blir jämnt. Herrarna får även i år svårt att rå på de finska herrarna. Finnarna dominerar hårt i kastgrenarna medan vi svenskar brukar gå på plus på medel- och långdistanserna. I år är dock Keskisalo i grym form medan Sjökan inte springer och Musses form varit lite svikande. Det ställs således lite större krav på Skoog och Walleräng i år. Kanske blir det som föregående år att det avgörs på sprintdistanserna?

Inga kommentarer: