2009-09-29

Dags för höst

Isande kallt väder idag på väg till jobbet och gränsen mellan höst och vinter känns helt plötsligt hårfin. Pälsade på barnen lite extra klädesplagg och kunde på så sätt mildra samvetet en aning över att behöva lämna dem på dagis. Det är märkligt det där. Man vill som förälder hinna med jobb och ha lite fritid men samtidigt svider det i själen att behöva lämna bort dem och inte se deras glada ansikten förrän långt senare på kvällen. Barnen har det dock bra och trivs gott på dagis men jag önskar ändå att man kunde få mer tid att umgås med dem.

Nåväl, imorgon är det slutbesiktning och tillträde till det nya huset som det hamrats och byggts på under dryga året. Vi flyttar inom samma område (Silverdal) så det är geografiskt ingen större omställning men det ska bli oerhört kul att äntligen flytta in. Likt en välsvarvad marathonlöpare har jag och familjen väntat länge och tålmodigt på detta. Planen är att successivt flytta in under onsdag till fredag. På lördag skulle det vara najs om det var färdigflyttat då jag då packar resväskan och drar på konferensresa till mitt andra hemland Japan.

Under kvällen väntar ett trevligt distanspass med Unicorn-Linus. Det är nog ingen högoddsare att samtalsämnen under passet kommer kretsa kring Lidingöloppet.