2009-09-04

Dags för stafett

Strax hemgång innan helg vilket Självklart resulterar lite extra pepp. Innan barnen ska hämtas på dagis tänkte jag mata benen med lite lätt distans. Hoppas benen svarar upp hyfsat då det är dags för den jippobetonade tävlingen Bellmanstafetten imorgon.

Jag ska erkänna att jag inte känner ett lika stort prestationspirr i magen som jag brukar göra innan tävling men än finns det gott om tid att tagga till. Mitt lag i Studenterna kommer med den kanske starkaste laguppställningen hittills i klubbens historia vilket självfallet är stimulerande. Dels utvecklas vi som löpare och dels attraherar vi nya duktiga löpare till klubben vilket är ett gott betyg.

Laget i år kommer förutom mig att bestå av Seas, Laser, GrodlårsCedden och BeverlyHillsBrandon. Det ser onekligen ut som om det tidigare klubbrekordet på stafetten kommer ryka all världensväg. Stor favorit till segern är Enhörna med Sjökan i spetsen. Kommer deras lag upp till normal standard kan vi inte utmana dem men vi kommer i alla fall att sälja oss dyrt. Och vem vet, kanske är det läge för en skräll?

2 kommentarer:

swyzak sa...

Skrälläge!!!

Patrik Engström sa...

Swyzak:
Nästan Mannen, nästan. Nästa år så...