2009-09-18

Revanschsug

Fredag och strax hemgång från jobbet. Pepp!

De senaste dagarna har bara runnit iväg då det varit mycket att stå i. Helt ok faktiskt då det upplevs som om tiden går snabbare. Under helgen är det inte mycket inplanerat förutom ALJ Open på söndag. Som jag delgett i några tidigare posts så är jag mycket laddad inför detta 10000m-lopp. Dels har formen varit uppåtgående de senaste veckorna och dels är jag oerhört revanschsugen från den förra 1000m-tävlingen på LLK där jag punkterade på slutet. Startfältet ser ut att bli brett och bra på söndag. De trogna vapendragarna Unicorn-Linus, Seas, Fjärilsmannen, Hinderlimpan och Swahnen ser ut att komma till start. Dessutom kommer Hälle-löparna Patrik Andersson och KO-Martin på besök och de håller säkerligen hög klass de också. Jayo har besvärats med sin hälsena från Stockholm halvmarathon och är lite osäker på start.

För min egen del är fokus först och främst att få till en tid under 31. Med tanke på det senaste intervallpasset så ska detta vara möjligt bara det inte blåser storm under tävlingen.

5 kommentarer:

n'batha sa...

Patrik, vi måste prata... ;) Du har ju kört maran, är det inte läge för lite Lidingö 30?

Tröskelkungen sa...

Jag hoppas att du, Patrik Andersson och kanske några till av de du nämner kan hjälpa varandra till fina tider på söndag. Patrik är i finfin form och jag gissar på en tid under 30.30 för honom.

Skulle det vara en hare med i loppet?

n'batha sa...

Ok ser nu resultatet för 2007. Sub 1.40 i år kanske?

Patrik Engström sa...

n'batha:
Haha, jo jag har lubbat LL en gång ordentligt. 2006 fick jag avbryta pga förkylning vilket jag även tyvärr fick göra i fjol. Jag brukar ha en osannolikt taskig tajming med förkylningar då det drar ihop sig till LL.

Patrik Engström sa...

Tröskelkungen:
Nu vet du säkert resultatet redan men det var nog lite synd att Patrik öppnade så hårt som han gjorde. Vi fick liksom ingen hjälp av varken honom eller Skoogen. Han har ett prydligt pers på 5000m men det är en till komponent på 10000m och det är den mentala biten. Det krävs några lopp på distansen för att härda skallen mot de tuffa 25 tartanvarven.