2009-09-09

Tusingar

Det vankas tusingar idag. Äntligen! Det är inte ofta dessa pass godkänns av Coach Lamas men då farten ska kalibreras till kommande ALJ Open 10000m så passade det turligt nog bra i programmet.

Planen för dagen lyder 12x1000m @3:05-fart med hyfsad rask paujogg 200m på 53''. Som ni förstår är jag ruggigt peppad. Det gäller att suga på den här karamellen så länge som möjligt. Jag räknar nämligen inte med att bli belönad med ett sådant här endorfipass förrän tidig vår 2010.

Enda nackdelen jag kan se med passet är att Jayo emigrerat tillbaka till Borlängeland, Seas laddar för Sthlm Halvmara och Unicorn-Linus kör 5000m på FIF-spelen. Jag kommer således att få pressa mina tusingar solo utan sparring eller draghjälp och det gör självklart passet lite knepigare att genomföra. Sin vana trogen verkar det dessutom blåsa friskt så man kommer säkert få slita för att hålla kilometertiderna mot slutet.