2009-10-21

Dags för träningsfas 1

Vaknade upp till ljudet av krekkel i badrummet imorse. Alltid lika härligt. Två magsjuka barn och en VAB-dag för Mamma Marika. Plötsligt blir det uppförsbacke och tiden fram till helg och lite vila känns lång.

Nåväl, jag själv har ganska hektiska dagar på jobbet varvid tiden trots allt rullar på rätt snabbt. Om jag har lite flyt och allt harmoniserar på jobbfronten så stundar det intervallpass ikväll. Första veckan på det uppskruvade och intrimmade träningsschemat som förhoppningsvis mynnar ut i en kropp härdad och förberedd för en halvmara och marathon i början på nästa år. Lamas har skissat upp tre olika faser i träningsupplägget där den första åsyftar till att stärka den aeroba kapaciteten.

Jag är taggad och hungrig på snabba intervaller och för första gången sedan flytten för några veckor sedan så har jag en rygg som fungerar tack vare ett nyttigt naprapatbesök i måndags. Att bära möbler och flyttkartonger kombinerat med lätt flugvikt är inte ett framgångsrecept och avrådes därmed skarpt.

4 kommentarer:

swyzak sa...

Kämpa...!!!

Dunceor sa...

Hur ser planen ut då? Massa mängd?

Patrik Engström sa...

Swyzak:

I will do my very best!

Patrik Engström sa...

Dunceor:
Mängd, kvalité och förhoppningsvis en kropp som suger upp detta som en svamp.