2009-10-19

Ensam med barnen

Ännu en helg till ända. Ingången till helgen firades på fredagskvällen med ett fartlekspass. Lamas hade denna gång skruvat upp längden på intervallerna kombinerat med reducerad vila (30'' jogg i 4:30-fart). Benen visade sig återigen från sin bästa sida och levererade snabbare tider än i onsdags trots fredagspassets hårdare karaktär. Avslutande 4-minutaren i snitt på 3:09 med fin snittpuls värmde i höst/vinterkylan.

Bortsett från fredagens pass så var denna helg dock lite mer slitsam än normalt då Mamma Marika packat sitt pick och pack och dragit på konfresa till Island tillsammans med sina arbetskollegor. Utöver detta så drogs jag med en allmän schleten och hängig känsla. Hade nog en liten infektion i kroppen vilket sänkte allmäntillståndet.

Så ensam med barnen under helgen. Vad göra? Well, under lördagen drog jag till simhallen och rastade barnen i bassängerna innan vi fortsatte till farmor som fick agera barnvakt ett tag medan Pappa Patrik rastade sina ben med lite lätt distans. Under söndag sken barnen ikapp med det fina vädret och dagens toppades med glass framför lite Clone Wars fram TV:n.