2009-10-14

Igång igen

Sakta men säkert börjar jag komma in i den gamla hederliga lunken då inslag som flytt och japanresa är ur världen. Jag är dock fortfarande lite sliten i kroppen till följd av sena nätter, bärande av flyttkartonger samt hektiskt konfererande.

Hur som helst så känns det skönt att hitta tillbaka till de gamla goda rutinerna med jobb, familj och löpning. Trots att jag inte varit helt återställd i kroppen så har distanspassen flutit på utan direkta besvär vilket känns bra. Jag siktar på att få en bra återuppbyggnadsperiod nu med mer mängd än tidigare samt mer tröskelinriktad träning. Den primära tanken är att jobba upp lite uthållighet mot de längre distanserna. Jag sitter som bäst och bollar lite idéer och upplägg inför kommande halvmaror och kanske en mara. Var och när det blir låter jag vara lite osagt, jag vill se hur kroppen svarar upp med mer belastning och mängd.

Gårdagens distanspass genomfördes tillsammans med Herr Larm. Mycket trevligt då det var ett tag sedan vi lyckades synka våra pressade tidsscheman för lite social löpning. Som ni säkert märkt svider det till lite extra nu med kallare temperaturer varvid underställ, vindjacka, mössa och vantar nu är stående inslag i löpmunderingen. Herr Larm har haft en liten besvärlig höst med en krånglande rygg men är nu kvitt dessa bekymmer. Det ska bli kul att se vad han kan prestera framöver, han är ju rutinerad och lättränad som få.

Inga kommentarer: