2009-10-15

Light-start

Igår var det äntligen dags att skaka loss benen och mata dem med lite snabbare intervaller. Efter Lidingöloppet och säsongsvilan så har jag mestadels matat distans så det var skönt att bryta mönstret med lite mer snabba saker.

Lamas hade ordinerat ett light-orienterat pass vilket jag förmådde mig följa ungefär halvvägs. Efter detta så kunde jag varken tygla ben eller skalle utan lät dem hållas och successivt driva upp tempot. På det hela blev passet inte så jobbigt och jag kunde istället fokusera på teknik och hållning.

Idag åker Mamma Marika på konferensresa till Island och jag blir ensam hemma med barnen. Tillsammans med lite stöd från farmor och farfar så ska det nog gå att hantera lämning/hämtning på dagis, jobb och löpning. Det kommer inte bli lätt att få tiden att räcka till men det är bara att planera varenda ledig minut.