2009-11-23

Mera mil

Återigen en bra träningsvecka lagd till handlingarna. Totalt skrapade jag ihop lite drygt 14 mil och två intervallpass med ett långpass i hyfsad fart på lördagen. Detta var femte veckan på rad då jag kommit upp i mängder över 11 mil vilket är mer än jag hittills snittat under säsongen då bäckenbenet satt stopp för mer kilometer jagande.

Det känns som om kroppen börjar suga upp de extra kilometer som jag belönar den med och sakta men säkert så acklimatiserar den sig vid dessa mängder. Det som var mest positivt under den gångna veckan var att kroppen kändes sig hyfsat pigg och alert på merparten av passen vilket självfallet bidrar till en mer positiv bild av genomförandet.

I samråd med Coach Lamas tar jag nu en aningen lättare vecka så kroppen får återhämta sig. Fortfarande hårda inplanerade intervallpass men lite mindre fokus på att jaga mil.