2009-11-24

På spelfronten...

New Super Mario Bros Wii.

Det var ett tag sedan jag skrev nåt om tv-spel. Frukta icke. Bortsett från mitt intresse för löpning så ligger fortfarande tv-spelande, film och serietidningar mig varmt om hjärtat. Tyvärr är det ju ofta så att livet upplevs vara en ständig tidsbrist och för mig är detta inget undantag. Att hinna med jobb, familj och löpning tar det mesta av tid och energi i anspråk.

Ofta brukar det vara så att det sker en anstormning av goda speltitlar mot slutet av året då det nalkas juletider. Så även i år. De senaste veckorna har jag haft fullt upp med att hålla huvudet uppe över alla intressanta spelreleases. Det spelet som snurrat sig varmast i PS3:an är Uncharted 2: Among Thieves. Ett otroligt bra spel med gripande handling och fantastiska miljöer. Naughty Dog har verkligen överträffat sig med denna titel. Under helgen klarade jag spelet och slängde mig raskt över nästa spelsläpp: New Super Mario Bros Wii. Jag är ett stort fan av just Nintendo och framför allt plattformsspelen med Mario. Retrokänslan är total och spelet stödjer även co-op upp till fyra spelare vilket passar utmärkt då jag tillsammans med Elias kan spela det.

Övriga titlar som ligger och väntar i spelhyllan är Modern Warfare 2, Brütal Legend, Left 4 Dead 2 och Assasins Creed 2. Frågan är bara när man lyckas frigöra tillräckligt med tid för att hinna spela igenom dem.

Inga kommentarer: