2009-12-31

Gott Nytt År och allt det där

Elias och Venla i en fotostudio och helt omöjligt att få till en bra bild. Pappa Patrik utlovar då glass om de sköter sig och ler på ett kort. Resultatet presenteras ovan. Två naturliga leenden direkt från deras hjärtan.

Årets sista dag och bloggpost är ett faktum och den går som sig bör i träningens tecken. Kvicksilvret visade knappt minus 17 grader idag och det sved på som attan. Valde att låta termometern styra antalet kilometer för dagens distans så jag summerade upp den till totalt 17 km. Aningen bättre fäste och underlag när det är så kallt då bilarna inte kan modda upp snön på samma sätt som när det är runt nollan. Åt andra sidan riskerade jag att förfrysa under passet men jag körde med dubbla vantar med alpin-Hestra-vantarna ytterst. Det fungerade utmärkt och belönades med varma goa fingrar under hela passet.

Jag har nu jobbat upp 84 träningsdagar med bara en vilodag. Kroppen känns ganska fräsch men jag väljer ändå att ta en träningsfri dag imorgon. Det är ju trots allt nytt år och allt.

Avslutningsvis vill jag önska er alla ett Gott Nytt År och många härliga träningspass och tävlingar under 2010.

9 kommentarer:

swyzak sa...

Kämpa med vilodagen mannen...

Tröskelkungen sa...

Nice plogat. God fortsättning och se nu till att hålla gubbvaden borta så att det blir inomhussäsong i år.

Patrik Engström sa...

Swyzak:

Det gnagde och gnagde i skallen på mig. Inte kunde jag börja 2010 med en vilodag? Så jag körde på 20 km i minus 20 grader. Varken mer. Varken mindre. Tar vilodagen idag istället (lördag).

Patrik Engström sa...

Tröskelkungen:
Ser bra ut med din träning. Se till att hålla dig frisk nu från illasinnade förkylningar. Någon inomhussäsong blir det inte för mig. Jag har harvat på inomhus sedan 2004 och behöver hitta på nåt nytt nu. Inomhussäsongen är dessutom så kort och intensiv och en enda förkylning kan tillintetgöra hela satsningen. Precis som sprängda vader. Istället har jag ställt in fokus mot de lite längre distanserna inför kommande säsong. Det blir en mara mot slutet av vintern och kanske en halvmara innan dess. Om jag får vara hel och frisk så siktar jag även vidare mot Stockholm Marathon.

ALA sa...

Solklara trender 2010:
Swyzak, den nya Stålmannen!
Stålmannen, den nya Swyzak!

Patrik Engström sa...

ALA:

Haha, vet du vad. Exakt samma tanke har slagit mig. Flera gånger! ;)

Tröskelkungen sa...

>> Patrik,
Tja, trots att du varnade mig för bacillerna så åkte jag dit igen. Men va fasen jag hinner komma igen i tid till 14-mars då säsongen börjar. Jag gör ju heller ingen inomhussäsong.

Du har väl med i tankarna att det finns ett EM att springa i sommar. Helt omöjligt är det väl inte att du skulle kunna pressa ditt marapers 5-6 minuter och då finns ju chansen?

Patrik Engström sa...

Tröskelkungen:

Haha, EM? Nä'ru det är bortom mina drömmars horisont. Men jag tror att jag på sikt med lite mer härdad maraträning och rutin kan pressa perset nerm ot 2:22, dvs cirka en minut per mil. Det finns framförallt en hel del att hämta in sista 15 km på distansen. Men det kräver som sagt sin träning! :)

yanmaneee sa...

off white shoes
adidas tubular
goyard bag
adidas stan smith
michael kors uk
yeezy boost 350
air force 1
iniki
off white clothing
kyrie irving shoes