2009-12-11

Hosta

Hemma med barnen idag då de båda hostar något förfärligt. Framför allt Elias har fått en skorrande rethosta som inte vill ge med sig. Packade in barnen under förmiddagen och åkte till doktorn för att inkassera lite medicin. Barnen gör alltid stora ögon när de kommer till en doktor och blir nästan gravallvarliga. Lite fascinerande att se faktiskt.

Hur som helst så fick vi recept på lite luftrörsvidgande medicin som vi raskt åkte och hämtade. Barnens hosta mildrades visserligen men en bieffekt var att de blev totalt sänkta och nu ligger utslagna och sussar i sina sängar. Under tiden passade jag på att bränna av lite distanslöpning på bandet. De två senaste dagarna har jag på grund av sjukläget bara kunnat köra band och är nu uppe i 41 km bandlöpning på två dagar. Detta sätter verkligen betongskallen på prov då jag just stirrar in i en betongvägg medan jag springer.

Nåväl, fredag idag och en förhoppningsvis lugn helg väntar där familjen får tillfälle att kurera sig inför slutspurten innan julledigheten.