2009-12-24

Julefrid?

Jag vill passa på att önska er alla en riktigt God Jul och att ni fått många trevliga klappar samt ätit god julmat. Just nu sitter jag och hoppas att barnen ska somna vilket kan vara nog så svårt då de är rejält speedade från godis, julklappsutdelning och lite extra sen nattning.

För min egen del hann jag faktiskt med två kortare distanspass idag. Känslan var väl lite si så där. Att halka runt i modden med mitt just nu ganska ömmande bäckenben är inte tipptopp. Dessutom var jag nog även lite spak i kroppen efter sent julstök dagen innan och ett kvalitetspass på bandet över 25 km (90 minuter) som gick från 4:00 ner till 3:16 med syfte att stärka den aeroba uthålligheten. Frågan är dock vad som sliter mest på ett sådant pass? Den fysiska ansträngningen eller den mentala utmaningen att hålla skallen under kontroll?

Nu väsnas ungarna igen.
Måste ila vidare och stoppa om dem.
Go' Jul!