2009-12-16

Julklapp

Ärlig som jag är råkade jag nämna det ömmande bäckenet för Coach Lamas tidigare under veckan vid en mailkonversation. Lamas lät inte beskedet dröja särskilt länge. Reducerad mängd denna vecka samt utebliven kvalité åtminstone till lördag.

Så nu sitter man här i klistret och slåss mot sitt inre samvete. Reducerad mängd OCH utebliven kvalité? Vad är det för julklapp? Kvaliteten kan jag kanske ducka tills på lördag men mängden fortsätter jag nog pressa in då jag tycker att kroppen fortfarande suger upp den bra. Då det råder midvinter utomhus med mycket snömodd så har jag valt att enbart mata distansen på band för att mildra belastningen på bäckenet. Inte världens mest varierande löpning men jag har varit med om tråkigare saker. Lika bra att vänja sig, ska man springa marathon handlar det mycket om att behålla koncentrationen i över två timmar. Att mata monotona löpbandskilometer sätter skallen lite på samma prov.

5 kommentarer:

Sussie sa...

Julafton är ju först nästa vecka! Håll dig i skinnet, om du vill kan jag påminna dig om hur j-kla tråkigt du skulle tycka att det skulle vara att kliva upp på trainern i garaget eller nått annat alternativt. Själv skall jag hämta ut ett bälta för vattenlöpning i helgen. Yeay! Not.

Patrik Engström sa...

Sussie:
Argh! Vattenlöpning e so boring (och 80-tal). Jo det är verkligen tråkigt med rehab och alternativträning. Men skallen och viljan att träna på hårt och skoningslöst är svår att tygla och då blir man ju skadad lite då och då! :)

Unknown sa...

20170825 leilei3915
mulberry handbags
adidas yeezy shoes
pandora outlet
mlb jerseys
valentino outlet store
ray ban sunglasses
ugg outlet
polo ralph lauren
oakley sunglasses
coach factory outlet

Unknown sa...

links of london
michael kors outlet
patriots jersey
adidas shoes
pandora charms
ultra boost
adidas yeezy boost
vanvan cleef and arpels
nike huarache
kobe basketball shoes

eric yao sa...

Louis Vuitton Michael Kors Outlet North Face Outlet North Face Outlet Moncler Outlet Coach Factory Ray Ban Outlet Christian Louboutin Shoes Coach Black Friday