2009-12-17

Snökaos

Fullspäckad dag som innehöll det mesta. Först och främst återigen sjuka barn på hemmafronten. Turen föll denna gång på Mamma Marika som fick stanna hemma och underhålla ungarna. Jag begav mig till jobbet och måste erkänna att jag bävade lite då jag blickade ut genom fönstret strax innan lunch. Det var länge sedan jag sett ett sådant snökaos som rådde.

Hur som helst så svidade jag om och begav mig ut på ett av de galnaste löppassen för säsongen. Hjälpte den kommunala plogtjänsten genom att ränna runt lite i Duvbos närområde för att sedan varva runt lite kring de två Sjöarna i Sumpan. På så gott som alla ställen var det totalt oplogat vilket innebar att man fick modda runt i tjock snö hela tiden. Givetvis var det gnistrande vackert utmed Sjöarna i det snötäckta landskapet men då det yrade snö åt alla håll och kanter så sved det på rätt bra om kinderna och ögonen. Ett par löpglasögon hade inte skadat alls under passet. Lyckades på någon vänster harva mig runt lite distans och sedan ta mig tillbaka till jobbet för att tina upp i en dusch.

Under kvällen jäktades det vidare in till stan där det stundade mäkta trevlig julfest med jobbet. Trerätters på Hilton vid Slussen för att sedan avrunda kvällen med föreställningen Kvarteret Skatan - I nöd och lust. Mycket bra show. Jag vill minnas ett x-antal tillfällen då jag skrattade så jag grät.