2010-01-30

Bråd dag

Busy dag på agendan. Dagis hade stängt för planeringsdag vilket ruckade på de annars så inövade och nödvändiga rutinerna för att få vardagen att gå ihop.

Farmor och farfar ställde dock troget upp och hjälpte till med barnpassning. Alltså åkte jag och barnen över till dem under morgonen innan jag styrde kosan tillbaka mot jobbet. Väl där så var det sista dagen innan release vilket fick konsekvensen att vi i projektgruppen jobbade så pass fokuserat att tiden bara flög iväg. Det är märkligt det där. Att stressa för att hinna klart med de sista sakerna i ett projekt är nåt som inte direkt stör mig utan egentligen finner stimulerande. Jag gillar helt enkelt när det händer saker och att man får stå på tårna lite extra. Men det som ibland förbryllar mig är hur fort faktiskt tiden går då man inte hinner känna efter så mycket. Pang bom så var bara dagen slut och jag begav mig hemåt för lite umgänge med löpband och fru. Jag ber att få återkomma med lite mer detaljer om detta på måndagens bloggpost.

Umgänget med löpbandet alltså.
Inte med frun.