2010-01-07

Tillbaka i Svedala

Tillbaka i Sverige och tillbaka på jobbet. Känns bra med en liten light-start och endast två arbetsdagar denna vecka. Tänk om det kunde vara så varenda vecka.

Nåväl, familjen begav sig hem från Finland i tisdags och anlände på onsdag förmiddag till Stockholm, Sverige. Jag konstaterade krasst att jag bytt ett arktiskt klimat mot ett annat. Stockholm stoltserade med minus 17 grader när vi körde ut bilen från båten och inte blev det direkt varmare senare under dagen.

Onsdagen blev annars en ganska hektiskt dag som präglades av matinköp då kylen ekade tom, uppackning, hårklippning och sedan en rastning av benen tillsammans med Herr Larm runt om i Sollentuna. Trots det bistra klimatet så värmde sällskapet och rundan betades av i ett nafs. Jag märkte hur utsvulten jag var på sällskap efter att ha plogat en massa mil ensam i Finland. Under kvällen påbörjade mamma Marika och jag monteringen av alla tio(!) rullgardiner vi införskaffat till vårt nya hus.

Idag ska det äntligen springas lite snabbt igen. Snabba pass har ju varit en bristvara med tanke på det kalla vädret i Finland. Lamas har skissat ihop ett längre pass som ska utföras i varierande farter och lutning. Det ser ut att bli någonting att bita i men jag är nedrans taggad så det ska nog gå bra.

Inga kommentarer: