2010-02-09

Bra lår

Under gårdagen genomförde jag två stycken löppass för att testa av hamstringen i nedre delen av låret. Första passet fick bli en runda i Sundbyberg och trots besvärlig modd så rullade det på riktigt bra och framför allt helt smärt fritt. På kvällen blev det lite kortare distans på bandet med nya 24"-datormonitorn placerad framför så att man kan slå ihjäl lite tid med att se på diverse serier.

Jag blev mycket positivt överraskad av att smärtan i låret verkade ha gett med sig och fortsätter det så här så kan man snart börja pressa på i hårdare farter. Trots att de senaste veckorna för min del präglats av ganska stora mängdvolymer så känns kroppen fortsatt pigg och skallen är hungrig på att ploga mer mängd och mer fart. Jag tar det som ett positivt tecken och passar på att sända ut ett litet tack till kropp och själ som verkar trivas med tillvaron just nu.

4 kommentarer:

Ellinors dröm sa...

Bra!

Dunceor sa...

Tränar jag hemma (motionscykel eller typ cirkelgympapass) har jag alltid någon serie på. Det är väldigt effektivt och trevligt =)

swyzak sa...

Bra, kropp & själ...!

Patrik Engström sa...

Ellinor:
Danke!

Dunceor:
Jag håller med dig. Det lättar verkligen upp om man kan avverka lite standard distans/motion med tv-tittande. Tiden går ibland nedrans långsamt på band utan stimuli. Men är det intervaller som ska löpas då är jag så fokuserad att jag inte vill ha varken musik eller tv framför mig.

Swyzak:
Kropp & själ tackar för pepp!