2010-02-08

Hamstring

Som jag nämnde i en tidigare post fick jag en lättare känning under onsdagens intervallpass i bakre sidan av mitt högerlår. För att få lite mer klarhet i vad som skett så begav jag mig till Narapat-Helena under fredagen för en behandling. Efter lite meckande kom hon med diagnosen att jag råkat ut för en mindre bristning i min nedre del av hamstringen.

Så, med detta besked blev jag kommenderad till lite obehaglig vila vilket resulterade i att lördagen blev helt löpfri och istället ägnades åt lite familjeaktiviteter samt firande av Farmor som plussat på ytterligare ett år till sin samling. Självklart ordande hon barnens (och min egen) favoriträtt: yakiniku. Det är lite som farmors köttbullar i Bamse, fast men en japansk twist.

Söndagen bjöd på friskt och klart väder kryddat med lite solsken och mycket trevligt löpskällskap runt Edsviken tillsammans med Trädroten. Baklåret kändes riktigt bra så det är min förhoppning att pressa på en ordentlig vecka nu med bra kvalitetspass.