2010-02-17

Hast

Fullspäckad dag från arla morgon till sen kväll. Då familjen tillsammans med Mamma Marikas arbetskamrater imorgon drar upp till Ramundberget så var det en hel del arbetsuppgifter som var tvunget att hinna fixas klart. Alltså en busy dag på jobbet som bara flög förbi.

Efter jobbet drog jag vidare i full fart till bilbesiktningen och inkasserade ett rent och fint formulär. Tutade vidare direkt hem och tack vare stöd från Farfar så hann jag även genomföra ett nedrans slitigt pass på bandet. Då tiden nu är knapp och jag ännu inte hunnit studera passets siffror i detalj så ber jag om att få återkomma med skissen och utfallet till morgondagens bloggpost.

Nu måste jag tyvärr återgå till den härliga aktiviteten packning. Få saker är så deprimerande att göra i hemmets vrå. Det enda jag på rak arm kan komma på är att dammsuga. Det mina damer och herrar är nedrans tråkigt. Nödvändigt javisst. Men ack så tråkigt.