2010-02-26

Smält snö smält

Plusgrader på termometern och plötsligt smälter snön. På vägen hem från jobbet fick jag en försmak av vad som komma skall. Syndafloder utan dess like utmed trottoarer och vägar. Lite blandade känslor. Visserligen vill jag att snön ska smälta bort så fort som möjligt men med tanke på hur mycket snö som ligger på marken så inser jag att det kommer ta lång tid innan den smält bort. Och att det under denna period kommer skapas mängder av smältvatten vilket säkerligen kommer innebära plask och slask. Med andra ord rätt tråkigt löparföre.

Hur som helst så verkar min infektion i kroppen ge med sig. För att inte bräcka hälsan direkt så förskjuter jag de traditionella fredagsintervallerna till långpasset på söndag. Tanken är att rulla runt ute då några timmar för att sedan avsluta passet på band med uppskattningsvis 10 km i tilltänkt marafart.

Trevlig helg!