2010-02-12

Soffa

Lugn fredagsstämning på jobbet då merparten av kollegorna på det kontor där jag jobbar som konsult just nu befinner sig på konferensresa. Arbetsuppgifter finns det dock gott om så jag har att göra vilket är bra då tiden upplevs går snabbare.

Igår levererades äntligen vår nya soffa. Som vi väntat på den. Tre stora bamsepaket bars rätt in i vardagsrummet och jag, Mamma Marika och barnen spenderade merparten av kvällen med att montera ihop de olika delarna. Då den väl var färdig kuttrade barnen av välbehag medan jag och Mamma Marika med nöjda miner välförtjänt pustade ut i soffan. Nu måste bara den gamle trotjänaren hivas ut. Det blir till att hyra släp och transportera den till tippen. Nu väntar vi bara på de nya skinnfåtöljerna och vardagsrumsbordet som ska komma om lite drygt en vecka. Sedan börjar det banne mig bli lite fason på vardagsrummet.

Fredag innebär traditionsenligt intervaller. Så även idag. Lamas skiss anlände för en kort stund i den elektroniska brevlådan. 90 minuter snabbdistans i 90% av 42KP är kommenderat och kommer att genomföras på band i det Engströmska hemmet under kvällen.
Happy times!

Inga kommentarer: