2010-03-31

All the things...

Stressig dag från ruta ett. Upp i ottan för att slutföra den sista packningen innan avresan till Finland senare i eftermiddag. Det stundar som bekant påsk och då styr familjen kosan mot Helsinki där vi ska sammanstråla med Mamma Marikas familj.

Innan dess är det dock en uppsjö av saker som ska hinnas med. Först några inpressade timmar på jobbet där det är semistressigt med ett gäng saker som bör färdigställas innan ledigheten. Därefter vidare färd mot ett sjukhus för att under en halvtimme sövas av magnetröntgens dunkande och borrade ljud. Ni som legat inne i en magnetröntgenkammare vet vad jag talar om. Sedan ilfärd tillbaka till arbetet för mer jobb innan det är dags för en behandling signerad Naprapat-Helena. Som tur är behandlar hon fler på mitt jobb varvid hon tar sig ut till arbetsplatsen och jag sparar lite värdefull tid. Det kan vara på sin plats att be henne se över rygg och ben så att inte nåt hamnat snett och tokigt efter maran i Treviso. Sedan lite till jobb innan det är bilfärd vidare till Silja Line-terminalen för incheckning av fru, barn och bil. Kvällen kommer med största sannolikhet spenderas till största del vid bollhavet där barnen får leka av sig lite. Under denna korta men uppskattade period får jag säkert fem minuter över att läsa en bok.

Och träningen då? Well, den får dock stryka på foten idag. Jag borrade på lite extra igår under ett kvällspass och hoppas kunna träna på bra de kommande dagarna i Finland.

Inga kommentarer: