2010-04-20

Mera kalasfirande

Då gårdagens post behandlade TDM ute vid Ekerö så föll övriga helgens aktiviteter lite i glömska. Naturligtvis var det fullspäckat schema som sig bör för att hinna med alla måsten.

Den aktivitet som utan tvekan stack ut från mängden var Elias kalas, denna gång för sina dagiskamrater. Tanken på att bjuda hem tiotalet sjövilda sexåringar kändes av förklarliga skäl föga lockande. Med hänsyn till hemmets fortsatta välbefinnande så hade vi hyrt ett Lekland dit vi bjöd in alla kamrater där de under två timmar fick röja och stöka runt allt vad de förmådde. Och de gjorde grabbarna verkligen. Det var ett gäng rätt spaka grabbar som två timmar senare blev hämtade av sina föräldrar och jag utgår från att precis varenda en av dessa små herrar tuppade av i bilstolen på vägen tillbaka hem.

Hur som helst så var det en trevlig tillställning där det lektes, sjöngs, åts och delades ut presenter. Elias var mäkta nöjd och det var liksom det som var poängen med hela tillställningen.

Övriga aktiviteter summeras till storhandling, pyssel, lek och simskola för Elias. Han börjar bli en baddare på ryggsim. Pappa Patrik mäkta imponerad.