2010-05-18

Hemuppgift

Igår inkasserade Elias sin första hemuppgift. Uppgiften bestod i att fundera på vad han hoppas lära sig och vad som kommer bli extra roligt när han börjar i förskoleklass till hösten.

Elias svarar:
Jag hoppas att lära mig engelska för att kunna åka till England och prata engelska med någon. Jag vill också lära mig engelska för att kunna läsa serietidningar till barnen som jag ska få när jag blir stor.

Det ska bli roligt att få nya vänner och lära sig nya saker. Det känns lite pirrigt att börja i skolan.


Kloka svar från min lille Son. Pappa Patrik, som är en mäkta stor serietidningsälskare (och samlare), fick något faderligt i ögonen när han hörde Elias vilja lära sig engelska så han kan läsa serietidningar för sina ännu ej födda barn. Det känns som om serietidningssamlingen tryggt kan överlåtas till Elias om några år. Typ när han är strax över femtio.

Inga kommentarer: