2010-06-21

Mycket cykel blir det

En lugn helg lagd till handlingarna. Inga direkta inplanerade måsten utan bara fokus på vila, lek, grillning, fotbolls-VM och träning. Det kungliga bröllopet stod mig så högt upp i halsen att jag bara villa implodera så jag tog till flykten på cykeltrainern och betade av några bra intervallpass.

Totalt sett bjöd veckan på fyra stycken intervallpass. Något som jag normalt sett aldrig genomför då det handlar om löpning. Cykel däremot sliter inte lika mycket på kroppen vilket har möjliggjort intervaller varannan dag. De senaste passen genomfördes enligt:

- 12x90''/30'', 12x120''/30'', SP 2'
- 3x(2'/2.5'/3'/3.5'/3'/2.5'/2'), P: 30'', SP: 1

Tack vare det så har jag lyckats dämpa den värsta löpabstinensen och samtidigt uppnå en anständig känsla av nedbrutenhet i kroppen.

Skönt.

Att vakna upp varje morgon med en kropp som är pigg, hel och utvilad är inget som lockar.

Huuu...