2010-06-07

Stockholm marathon DNS

Som ni kanske förstår så hade det inte varit så muntra tongångar i det Engströmska hemmet under helgen. Faktum är att jag inte kan minnas när jag varit så nere eller besviken men så blir det väl när man laddad länge inför ett mål som till slut bara blir pannkaka.

I torsdags eftermiddag genomförde jag mitt sista förberedelsepass inför Stockholm marathon. Låret kändes bra och snittpuls och flås verkade ha kommit tillbaka. Så i min bloggpost på torsdagen bad jag om lite medgång och flyt då jag verkligen inte haft så mycket av den varan på sistone. Men icke. Tvärtom. Under natten mellan torsdag och fredag fick jag rejält ont i halsen och vaknade på fredag med hängig sliten känsla. Masade mig till jobbet där jag dock kände att något var fel och beslutade mig därför för att dra hem tidigare. Först hastade jag dock in och hämtade ut nummerlapp vid Östermalms IP och sedan direkt hem där jag dessvärre konstaterade feber.

Hjärnkris modell jätte stor.

Drog i mig ett par panodil och intog komaliknande ställning i sängen i ett desperat försök att få kroppen att skaka av sig detta. Tyvärr vaknade jag upp på lördag fortfarande med feber. Hjärnan tiggde om vila och kurering medan kroppen skrek och krävde start på maran. Men det fanns ingenting att göra åt saken. Att tävla eller träna för den delen då man har feber i kroppen är självklart något man ska akta sig för. Så hur mycket jag än ville bege mig in till starten för att slåss om några av de främre svenskplaceringarna så fick jag istället knapra i mig fler panodil och följa loppet framför tv:n i vardagsrummet.

En. Otrolig. Besvikelse.

Nu har jag brutit ihop under helgen, mått som en ruggugla och tyckt lite synd om mig när depressionen varit som värst. Tack vare alla snälla kommentarer och pepp från alla möjliga håll och kanter så har jag släpat mig upp ur avgrunden, febern har lättat och jag är mer än någonsin laddad och taggad att stå på startlinjen till Stockholm marathon 2011. Jag måste bara komma till rätta med de extremt inflammerade och smärtande muskelfästena i bäckenet. Men det finns tid kvar att jobba på.

Exakt 354 dagar.

13 kommentarer:

Jonas B sa...

Otur....
Är själv lite sugen på att köra Berlin i höst nu när förberedelserna blev som de blev. Vill du hänga på?

Makkan sa...

Men fy fan så surt.

Rolle sa...

Bara bra löpare klarar välja att DNS:a. Och ju mer man vill springa, desto bättre löpare måste man vara för att ta beslutet. Tänk vad ett helt års förberedelser kan göra för möjligheten till stor dåd!
/Rolle

Staffan sa...

Riktigt trist, jag kan, som vanlig motionär, relatera till vad ett inställt lopp betyder på min nivå, men inställd på att kämpa om SM-medaljer måste det vara mycket mycket värre!! Du har mina sympatier, finns det ingen annan (höst)mara du kan ladda för nu när du förberett dig så bra!?

Som motionär med 4 mil löpning i veckan i benen så är jag toknöjd med 3:09:46 i lördags och vill du tillbringa fem febriga minuter med att läsa en lång race-report är det bara att surfa in på bloggen.

Patrik Engström sa...

Jonas B:
Kanske det. Låter lockande men krockar inte Berlin med Lidingöloppet?

Patrik Engström sa...

Makkan:
I know.
Så. Sjukt. Kass. Tajming.

Patrik Engström sa...

Roland:
Tack för de snälla och kloka kommentarerna. Jag fattade rätt beslut. Men det var inte lätt. :)

Patrik Engström sa...

Staffan:

Hatten av för din prestation. Med tanke på din träning så måste du vara otroligt nöjd med ditt utfall på loppet. Jag har läst hela din redogörelse av loppet och det är mumma för en löparsjäl! Härligt och inspirerande. Lycka till med träningen och fortsätt skriva och blogga om den!

Runningskirts-Lena sa...

Surt. Surt. Surt. Lycka till om 364 dagar;)

Patrik Engström sa...

Lena:

352 dagar! :)

Nästa års Stockholm marathon går av stapeln redan 28/5.

艾丰 sa...

jainbin0613
polo ralph lauren
oakley sunglasses
true religion jeans
true religion jeans
fitflops clearance
pandora outlet
michael kors handbags
cheap replica watches
tory burch outlet
burberry outlet online
burberry sunglasses
jordan pas cher
oakley sunglasses
oakley sunglasses
tiffany jewellery
air jordan shoes
ray ban sunglasses
iphone case
chrome hearts
michael kors outlet clearance
coach outlet online
kobe bryants shoes
coach outlet online
michael kors outlet
ferragamo shoes
ralph lauren outlet
michael kors handbags
true religion jeans
jordan shoes
ralph lauren outlet
mulberry handbags sale
links of london
versace sunglasses on sale
coach outlet

Fangyaya sa...

canada goose outlet
canada goose pas cher
kevin durant 8 shoes
toms shoes
uggs on sale
fitflops
coach outlet store online clearances
air jordans
gucci handbags
cheap uggs
pandora outlet
coach outlet
ralph lauren
ugg boots
coach outlet
kobe 10 shoes
louis vuitton discount
michael kors outlet
coach factory outlet
louis vuitton outlet
official michael kors outlet
michael kors handbags
canada goose
louis vuitton handbags
true religion jeans
ugg uk
ugg boots
polp ralph lauren
true religion sale
chenyingying20160907

Obat Asam Urat Paling Ampuh sa...


His article is very helpful at all thanks

Obat Mata Juling Alami
Obat Kanker Rahim Paling Ampuh
Obat Gatal Berair di Ketiak
Cara Mengobati Sakit Pinggang
Cara Mengobati Benjolan Di Vagina
Pengobatan Alami Penyakit vertigo