2010-06-02

Tiden är knapp

Well, det finns inte så mycket tid kvar att vinka på innan dagen D. Låret känns nu helt återställt men jag har tappat flås och lite flyt i löpningen vilket gör att jag fokuserar på detta under de få återstående passen innan maran.

Herr Larm måste verkligen ha nappat på mitt erbjudande om hålla-handen-löpning kryddat med sång och trall. Han dök upp strax innan middag glad i hågen och tillsammans styrde vi kosan ner mot Edsviken och sedan en tur runt Ulriksdalsslott innan vi fortsatte hemåt via Polishögskolan och ett sedvanligt Silverdalsvarv som avslutning.

Passet då? Låret gott och stabilt helt vägen. Tack för det. Muskelfästena i bäckenet smärtar tyvärr enormt men det kan jag råda bot på med lite Voltaren. Flåset klart bättre idag och flytet och tekniken kommer så sakteligen. Tempot var dessutom aningen mer uppskruvat. Vi inledde med två kilometer strax över 4:00 innan vi sedan ökade på till 3:50 och sista tredjedelen av passet genomlöptes på ca 3:44.

Och för er som orkar läsa vidare så finns en bild och intervju att avnjuta i veckans nummer av Sollentunas lokalblaska Mitt i. Bläddra till sid 26.

4 kommentarer:

seas sa...

Lycka till på lördag. Jag kommer stå och heja nånstan utefter banan.

Joey sa...

Stort lycka till Patrik! Spring inte vilse bara ;-)!
/Joey

Patrik Engström sa...

Seas:

Tack för pepp! Ser fram emot att få höra lite passertider av dig utmed banan.

Patrik Engström sa...

Joey:

Well, springa vilse på SM är nog det sista jag oroar mig för! :)

Kör hårt själv! För jag utgår från att du oxå kommer till start.