2010-07-23

Hemma

Tillbaka i Sverige och hembasen i Silverdal. Efter fyra stycken hektiska och intensiva dagar var det skönt att ta en liten sovmorgon och bara pusta ut lite. Lite kyligare väder idag och för första gången på semestern behövde jag sätta på mig långbyxor istället för shorts. Dagens inleddes med lunchbesök på Kulturhuset tillsammans med några bekanta från Italien. Därefter var det dags att fylla på kyl och frys med matprodukter.

Lite senare på eftermiddagen stack jag ut på ett lite längre distanspass på cykeln. Kropp och ben aningen slitna efter de senaste dagarnas aktiviteter så jag duckade intervallerna och tar dem imorgon istället. Även cykelstället behövdes pälsas på en aning med långärmad tröja. Egentligen tycker jag det bara var skönt med lite svalkande vindar, det har ju varit pressande varmt nu under en längre tid. Men snart (läs: imorgon) får det gärna bli lite varmare igen. Det är ju trots allt sommar och semester.