2010-07-12

Himmelsk helg

Återigen en fantastisk helg lagd till handlingarna. Man börjar bli smått bortskämd med detta extrema sommarväder. Dag efter dag inkasseras med en snitttemperatur på upp mot 30 grader. Men jag ska inte klaga och med tanke på den svåra och bistra vinter vi alla led av så är det väl inte mer än rätt att vi får lite sommarvärme på pluskontot?

Hur som helst så kickade semestern in 17:32 på fredag eftermiddag. Fem veckors härlig ledighet som ska kryddas med familjeaktiviteter och träning. Direkt efter hemgång styrdes kosan mot landet. Som sig bör spenderades helgen med sol och bad, grillning och bastubadande. Utöver detta hann jag genomföra ett intervallpass på trainern under lördag enligt: 2.5'/5'/7.5'/10'/10'/7.5'/5'/2.5', P: 45''. Det fanns inte en enda plätt med skugga så passet plogades i pressande värme. På en cykeltrainer med svetten lackandes utmed kroppen så lockar man tydligen till sig bromsar. Massor av bromsar. Och uppenbarligen biter de rakt igenom cykelbyxor och hela munderingen. Kul att man kan bjussa krypen på nåt, det är inte varje dag man är bromsföda.

Under söndagen hann jag med en snabbdistans utmed landsvägarna i Salaland. Långa fina landsvägsstråk utan avbrott för korsningar eller trafikljus. Fick nästan anstränga mig för att inte gilla cyklingen allt för mycket. Hur som helst så fick jag ihop ett riktigt bra pass med god snitthastighet med tanke på att det blåste rätt kraftigt och hastigheten därmed blev väldigt varierande.

Inga kommentarer: