2010-07-05

Sommarvärme

Sommar, sol och jordgubbstårta. Livets tre goda ting.

Sommarvärmen har drabbat Sverige hårt. Kanon. Sådant här väder är man inte van vid så det gäller att njuta. Under lördagen pressade jag ett intervallpass på trainern innan det var dags att fira lite födelsedag i efterskott tillsammans med farmor och farfar. I traditionell japansk stil så dukades det fram grillbord ute på terrassen och sedan grillades det yakinikku för fulla muggar. Det hela toppades in med Mamma Marikas jordgubbstårta. Bra avslutning.

Söndagen stoltserade med ännu bättre väder. Medelhavsvärme. Herr Larm drog till sjöss och lämnade mig åt mitt ensamma cykelöde. Jag stack ut på ett lite längre pass och måste, motvilligt, erkänna att det bitvis var rätt trevligt på cykeln. Teknik, styrka och rytm förbättras för var dag och jag börjar så sakteligen känna mig hemma uppe på sadeln. Senare delen av söndagen spenderades nere på stranden med sol och bad.

Som sagt, en toppen helg.