2010-08-05

Avsked Ålö

Näst sista dagen vid sommarstugan vid Ålö, Inkoo. Imorgon är det avsked av stugan men vi beger oss raskt vidare till en annan stuga i närheten av Turku. Ingen vila ingen ro. Förhoppningsvis blir det lite lättare att få till träningen där. Den senaste veckan har jag inför varje pass varit tvungen att ro en kvart över till fastlandet, ta bilen några kilometer på en grusväg fram till asfalten och sedan slutligen montera ihop cykel och utrustning. Och sedan samma visa tillbaka efter passet. Som ni förstår konsumerar detta en hel del tid och energi som jag helst hade velat lägga på träningen istället. Men visst kan kanske kan detta klassas som lite god alternativträning? Fast åt andra sidan är det ju precis vad cyklingen är. Alternativträning alltså. Och jag börjar bli galen av att inte få eller kunna springa. Det tär på mig även om cyklingen skapar en form av nedbrutenhet i kroppen som till viss del dämpar den absoluta ångesten.

Intervallpassen fortsätter gå bra med bättre och bättre tider vilket är stimulerande. Idag skissades intervallpasset till en klassisk stege enligt: 6'/8'/10'/12'/10'/8'/6', P: 2'. Tänk bara om jag hade fått utföra den springandes istället.

3 kommentarer:

Tröskelkungen sa...

Ser att det fortfarande är cykeln som gäller. segt men det gäller att tänka på att alla blir skadade ibland och till viss del är det så att det som avgör på toppen är hur trägen man är med träningen under motgångarna snarare än hur man tränar då allt flyter på.

Hoppas på snabbt tillfrisknande och att vi kanske ändå ses på tisdag?

Patrik Engström sa...

Tröskelkungen:
Jo visst är det cykel som fortfarande gäller. Det går lite si så där med rehaben. Jag ställer mitt hopp till en kortisonspruta efter mitt läkarbesök den 1/9.

Du kör alltså Långlöparnaskväll imorgon? Lycka till, det kommer bli super. Jag kommer dock tyvärr inte ner och tittar då jag fortfarande befinner mig på semester i Finland.

Unknown sa...

zzzzz2018.6.9
seahawks jersey
atlanta falcons jerseys
jacksonville jaguars jersey
salomon
adidas nmd
true religion jeans
nike soldes
off white clothing brand
polo pas cher
detroit lions jerseys