2010-08-03

Finska skärgården

I fredags begav sig familjen tillsammans med mormor och morfar till en ö i finska skärgården vid namn Ålö, nära Inkoo. Eftersom jag är djupt nere i cykelträsket så beslutade jag mig för att cykla dit varvid jag påbörjade min resa dit innan övriga för en gemensam sammanstrålning nära färjan som skulle ta oss över.

För er som följt min blogg nu ett tag kanske drar er till minnes då jag för två år sedan besökte samma ö och vid ett av mina löppass på fastlandet blev av med min roddbåt och följaktligen inte kunde ta mig tillbaka till ön. Istället tvingades jag till ett påtvingat havsbad då jag simmade tillbaka över ett sund. Den här gången låser jag fast roddbåten. Inget får man tydligen ha i fred.

Nu är jag således tillbaka vid samma ö och i samma stuga. Vi har haft mestadels strålande väder med sol och värme. Detta har inneburit att barnen kunnat leka och busa i skogen och på stranden samtidigt som jag har bjudits på idylliska miljöer att pressa cykelmil i.

Enda nackdelen är väl att själva träningspassen får lite extra moment i form av rodd till och från ön och således ökar i tid. Hur som helst så resulterade förra veckan i den bästa träningsveckan hittills på cykel både i kvantitet och kvalitet. Det känns stimulerande att fortfarande känna att man utvecklas uppe på sadeln och även om jag på över två månader inte tagit ett enda löpsteg så har jag grottat på bra med cyklingen och vet att jag bibehåller grundkonditonen så gott jag kan. Då jag väl blir löpbar igen  ska tiden att komma tillbaka till full kapacitet inte behöva vara så lång och besvärlig.

5 kommentarer:

Stefan sa...

Hejsan! Nyligen bestämde jag mig för att lista Sverigs samtliga bloggar inom ämnet hälsa. Däribland områden såsom recept, näringslära, viktnedgång, träning, livsstil och sjukdomar. Eftersom din sida passar in där så skulle jag gärna se att du registrerade den. Iden är att likartade ska hitta inspiration att själv fortsätta blogga och utvecklas. Givetvis kostar det inget.

http://www.halsoartiklar.se/bloggar/

Unknown sa...

2016-1-12 leilei
coach factorty outlet online
nike sb janoski
canada gooses jackets
jordan 3 white cenment
nike tn pas cher
burberry scarf
coach outlet online
coach factory outlet
coach outlet online
ray bans
ray bans
louis vuitton
kate spade outlet
adidas running shoes
cheap soccer jerseys
michael kors bags
coach outlet online
jordan shoes
toms outlet store
fitflops uk
cheap toms
kate spade outlet
michael kors outlet
louis vuitton outlet
nike sb dunks
canada gooses outlet
true religion jeans
nike running shoes
nike shoes
michael kors bag
nike air max 95
air jordan homme
longchamp soldes
burberry outlet online
louboutin
cheap uggs
nike blazer
michael kors bags
christian louboutin outlet
nike force 1

Cara Mengobati Ruam Kulit pada Bayi sa...


This information is very useful. thank you for sharing. and I will also share information about health through the website

Cara Mengobati Cacingan pada Anak
Obat Benjolan di Belakang Telinga
Cara Cepat Mengobati Amandel
Obat Luka Berair yang Tak Kunjung Sembuh
Pengobatan efektif Menghilangkan Benjolan di Payudara

Unknown sa...

zzzzz2018.6.9
oakley sunglasses
los angeles lakers jerseys
tods outlet
canada goose jackets
ultra boost
michael kors outlet
golden goose sneakers
longchamp bags
issey miyake
minnesota vikings jerseys

Unknown sa...

www1027


basketballl shoes
moncler outlet
moncler jacket
adidas nmd
birken stock
ugg boots clearance
moncler outlet
nike clothing
pandora
ralph lauren