2010-08-12

Vattenpark

Vi har fortsatt fint väder här i Finland och jag måste erkänna att om vintern i år var sträng och svår så har sommaren varit desto varmare. Under semesterns första hälft då familjen var i Sverige bjöds det på strålande väder och under hela vår dryga två veckor långa vistelse i Finland så har vädret varit minst lika bra.

Under eftermiddagen stack jag ut i cirka 90 minuter och rastade mina ben på cykelhelvetet. Sedan bar det av mot Serenas vattenpark i Espo. En gigantisk vattenanläggning med massor av attraktioner och bassänger för både barn och vuxna. Elias är ju nästan helt trygg i de djupa delarna av bassängerna så han och jag körde stenhårt i vattenkanorna. Mäkta kul. Och jag gillar ju inte ens att bada. Märkligt.

Mamma Marika och Venla huserad i de lite lugnare vattnen där de tränade lite på att simma och testade de lite lugnare vattenkanorna. Allt som allt en riktigt trevlig dag. Imorgon bär det dock av tillbaka mot Sverige igen. Färjan avgår under kvällen och vi kommer fram suligt tidigt på lördag morgon.