2010-09-13

Fullspäckat schema

En hektiskt helg är till ända. Lördagens inleddes med storstädning av huset innan jag begav mig mot Arlanda för att plocka upp barndomskamraten från Japan. Hitoshi, som han heter, hans fru och son är nu inhuserade och i tryggt förvar i vårt hem. Trots lite initial jetlagg och slaggprodukter skapade av knappt ett dygns resande så är humöret på topp och vi har mycket att ta igen. Nackdelen med länderna Sverige och Japan är att de ligger på tok långt ifrån varandra. Det är liksom inte läge att dra en sväng till Nippon under en långhelg.

Under söndagen var det finbesök av familj och bekanta som ville träffa och samtala med den återvändande sonen. Helgen avslutades med simskola för barnen och sedan grillning på altanen.

Och så var det ju halvmarathon SM. Och hur gick det då med mina spekulationer av tänkbara medaljörer? Well, Erik Petersson och Mats Granström hedrade mitt tipp och levererade enligt plan. Lill-Lasse insjuknade dock innan tävlingen och gjorde en DNS och byttes då raskt ut mot Adil Bouafif som tog silvret.

Lite träning har jag även hunnit med under den gångna veckan. Strax över tio timmars sadelnötande kryddat med fyra stycken intervallpass där framför allt veckans första genomfördes med styggt höga och vackra pulsvärden.

5 kommentarer:

Sussie sa...

232 kan du knappast toppa?!?!

Marie sa...

Man får tacka för igår! Mycket trevligt o utomordentligt gott!! Det pratas fortfarande om cheesecaken här.. ; ) Hoppas ni får en fortsatt trevlig vecka tillsammans!!! Hälsa hela högen!

Patrik Engström sa...

Sussie:
Whet? 232? Snackar vi ditt höjdhoppspers nu eller? För det lär väl inte vara maxpuls? :)

Men för min egen del kom jag upp i 8 slag mindre än maxpulsnoteringen löpandes på träning (springer aldrig tävlingar med pulsband). I regel är det mycket svårare att få upp stygg puls på cykel gentemot löpning tycker jag.

Träna på!

Patrik Engström sa...

Marie:
Tack själv för utomordentligt sällskap. Barnen (och jag) frossade i chokladbullar igår. Allt tack vare Marie-chan! ;)

Unknown sa...

zzzzz2018.6.9
jimmy choo outlet
nike factory store
michael kors outlet online
ultra boost 3.0
kate spade outlet online
pandora charms
san antonio spurs jerseys
ray ban sunglasses
pandora charms outlet
nike huarache